تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

جزئیات دستگیری قاتل دو شهید مدافع امنیت مشهد | قاتل اعتراف کرده است

  • کد خبر: ۱۳۵۴۲۴
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳
  • ۲
جزئیات دستگیری قاتل دو شهید مدافع امنیت مشهد | قاتل اعتراف کرده است
فرماندار مشهد جزئیات دستگیری قاتل دو شهید مدافع امنیت مشهد را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری، فرماندار مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار داشت: در پی اتفاقی که در ۲۶ آبان در مشهد اتفاق افتاد و تعدادی از بسیجیان توسط تعدادی از اغتشاشگران مجروح و شهید شدند.

وی گفت: تمامی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی بسیج شده تا عوامل این جنایت را دستگیر کنند. بر این اساس با همکاری که همه دستگاه‌های امنیتی داشتند و با همتی که سربازان گمنام امام زمان (عج) و نیرو‌های فراجا در استان داشتند عوامل اصلی این جنایت در حین فرار در یکی از استان‌های همجوار دستگیر شدند و پرونده به دستگاه قضائی منتقل شد.

داوری تصریح کرد: جزئیات بیشتر از اقدامات این افراد پس از بررسی‌های قضایی تشخیص داده خواهد شد. در اعترافاتی که خواهد داشت اقدامات دیگر آن‌ها مشخص می‌شود.

به گفته وی، آنچه مهم است عامل اصلی در لحظات اولیه دستگیری به جنایتی که کرده اعتراف کرده است.
فرماندار مشهد گفت: تعداد دستگیر شدگان ۵ نفر هستند که مرتبط به این اقدام است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
0
0
عکس یک قاتل درست درهمان روزبدون ماسک و چشم بندمنتشر می شود ولی دراین گزارش مقایسه کنید.
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۸
1
0
چه جوونای نازنینی رو شهید کرد این حرامی
اعدام بشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->